Testimoniale Video

 - camelia schmidt, mentor de limba germana

 - loredana plesea, self-love coach

 - Ana vaduva - coach

 - Doina varzarus - coach

 - laura moisa - designer bijuterii

Am invatat sa nu imi mai fie frica sa ma expun si sa ma promovez, am invatat sa am curaj si sa indraznesc sa vorbesc cu oamenii despre mine si despre ceea ce fac, cu mandrie, nu cu teama ca deranjez sau enervez. Am invatat sa privesc ceea ce fac ca pe o adevarata arta iar comportamentul meu s-a schimbat radical.

"Indiferent cate unelte gasesti pe net, nici unul nu iti este de folos asa cum este un mentor care sta alaturi de tine si te ghideaza pana reusesti ce ti-ai propus."

Laura

a inceput sa aiba comenzi pe banda rulanta

Rezultate în Social Media Magic

Am invatat cat de multa valoare este in incredere (a Andreei in mine si a mea in ea si in proces). Pentru ca totul vine din propria experienta si asta se simte! 

Imi asum identitatea de coach si asta este, de departe, cel mai mare castig pentru mine. Pentru ca nu, nu a mers doar sa imi zic mie treaba asta, I DID THE WORK si am ajuns sa simt asta. Sunt un lifelong learner si sunt constienta ca mai sunt multe de descoperit si de invatat, dar ceea ce contine Confident Business Mentoring este vital! 

"Esti la inceput de drum si ti se pare ca-s tare incalcite caile business-ului? Sau ai strans deja experienta, dar nu stii cum sa devii vizibila si sa vorbesti pe limba clientilor tai? Andreea stie. Si te poate ajuta."

si-a asumat identitatea de coach

Ioana

De ce Andreea Elisei si nu altcineva, ca doar e plina piata de mentori ?
Din emotional direct in rational pana am gasit echilibrul.

Programul in sine e misto, dar si mai atragatoare e ea ca si mentor: mereu sigura pe sine, neinfricata, agera si gata oricand sa iti vorbeasca pe filtrul tau( poate nici nu iti dai seama pe moment, ci in timp, cand se aseaza in tine tot ceea ce impreuna explorati). E femeia care inspira cu adevarat prin forta sa interiora ... deschide bine ochii si tine urechile ciulite la tot ce zice ca le zice la superlativ, daca intelegi asta dinainte sa intri in program garantat vei ajunge fix acolo unde iti doresti.

Am intrat in program cu gandul ca sunt coach si vreau sa fac bani din asta fara macar sa stiu cine eram cu adevarat. Pas cu pas am ajung in echilibrul si am atins autenticitatea lasand in urma frica de ce va crede lumea despre mine. Sunt vizibila pe pagina mea si oamenii ma recunosc pentru ceea ce sunt si pot oferi mai departe.

"Pas cu pas am ajuns in echilibrul si am atins autenticitatea lasand in urma frica de ce va crede lumea despre mine."

Cristina

a devenit vizibila si încrezătoare

Simt cât de mult mi-a fost luminată calea, am obținut claritate de care aveam nevoie. De unde nu știam ce înseamnă a avea o nișă, la a găsi ceva potrivit pentru mine, în funcție de experiența mea de lucru dar și de abilitățile care urmau să se dezvolte. 

Am găsit mult curaj în urma programului cu tine, curaj să mă expun autentică și să nu-mi mai bată inima în gât cu putere când apăs butonul "postează" de la FB. Înainte îmi era teamă să nu fiu judecată pentru ceea ce expun pe social media, acum știu să țin piept hate-ului.

Și cum spun mereu, acest mentorat pentru mine a funcționat foarte puternic în plan personal, mi-a dat un boost de încredere în mine fantastic!
Relaționez cu mai multă ușurință cu oamenii noi ce apar în viața mea și nu-mi mai e așa teamă să mă arăt.

Nu m-aș fi gândit niciodată că pot fi atât de constantă pe social media, timp de 8 luni de zile, zilnic! Iar de ceva timp mi-am luat inima în dinți și mă expun acum prin video pe Instagram și Tiktok.

Multumesc pentru toată ghidarea, înțelegerea și spațiul de a mă descoperi pe mine, ca mai apoi să pun bazele business-ului la care visam de multă vreme.

"Acest mentorat pentru mine a functionat foarte puternic în plan personal, mi-a dat un boost de încredere în mine fantastic!"

Loredana

a obtinut claritatea de care avea nevoie

click aici

Accesează training-uri gratuite de Social Media, Business Mindset și Confidence Building și intră într-un grup select de femei dornice să se dezvolte, să-și aducă contribuția și să inspire oamenii.

Hai în Comunitatea
Social Media Magic
de pe Facebook!

programează un apel cu mine

Hai sa vedem dacă și cum te pot ajuta să-ti crești vizibilitatea și  brandul tău personal pe social media.

Programeaza un Apel

Curioasă să ne auzim 1:1 ?

Lucrez in arta si imi iubesc meseria. Nu e, de fapt, meserie, ci pasiune. Dar in ultimii cativa ani, n-am simtit-o ca pe-o pasiune.

Andreea m-a ajutat sa-mi dau seama de ce: pentru ca am reusit sa-mi transform pasiunea intr-o povara. Am reusit s-o coplesesc cu tot felul de asteptari si s-o sugrum cu tot felul de anxietati in asemenea hal incat imi devenise aproape imposibil sa pornesc vreun proiect, d-apoi sa-l si termin.

Sedintele cu ea m-au ajutat nu numai sa-mi dau seama de aceasta situatie, ci s-o si opresc. Andreea se pricepe de minune la a gasi solutii practice care sunt usor de pus in practica si care dezamorseaza pas cu pas o astfel de situatie incalcita si de nesuportat. Am apreciat in special ca procesul s-a desfasurat rapid: nu a fost nevoie de ani de analiza si discutie ca sa ajungem la o solutie.

Andreea nu judeca si se concetreaza pe rezultate, deci mi-a dat metode pe care am putut sa le aplic imediat si la care pot reveni oricand problema da semne ca ar vrea sa reapara. Oricine poate declara ca ‘ar trebui sa nu te judeci pe tine insuti atat de aspru’, dar n-am gasit foarte multi oameni care chiar te pot ajuta sa te opresti. As recomanda-o, deci, pe Andreea oricui se simte impotmolit in tipare care-i fac rau.

Este extrem de iscusita cand vine vorba de a taia o poteca printr-un desis pe care-l considerai de netrecut si de a te ajuta sa ajungi la lumina.

"As recomanda-o pe Andreea oricui se simte impotmolit in tipare care-i fac rau."

Ilinca

si-a depasit anxietatea si auto-critica

Cu ajutorul Andreei mi-am clarificat că blocajele mele din zona de bussines și comunicare sunt doar reflexii ale aspectelor personale nerezolvate. Am învătat să-mi ofer eu mie ceea ce-mi lipsea pe plan emoțional (timp, iubire și aprecieri) pentru a avea mai multă încredere în mine, să-mi clarific intențiile înainte de a mă atașa de un obiectiv și să-mi recunosc și folosesc valorile interne atunci când am de luat decizii grele.

În urma colaborării cu Andreea, mi s-au deschis mai multe portite pentru a continua acest drum de autocunoaștere și cultivare a pasiunilor și încrederii de sine: am început un proces de terapie în psihosomatică, un curs de storytelling, iar din această toamnă urmează să mă implic într-un proiect de educație nutrițională și stil de viață sănătos destinat liceenilor, în calitate de vorbitor și moderator, în cadrul evenimentelor ce vor avea loc în 15 licee din București. Îți mulțumesc pentru inspirație, Andreea!

"Am învatat sa-mi ofer eu mie ceea ce-mi lipsea pe plan emotional (timp, iubire si aprecieri)"

si-a redescoperit resursele

Alexandra

Rezultate în Confidence Mastery Coaching Program

Am început acest program împreună cu Andreea intr un moment când aveam mare nevoie de cineva care sa ma ajute și sa ma înțeleagă, sa lupt cu anxietatea si atacurile de panica.

Ea este omul care m a învățat cum sa lucrez , cum sa vorbesc și cum sa îmbrățișez fricile mele. Nu a fost ușor dar cu perseverență totul se poate. Si cel mai frumos lucru,  Andreea a fost cu mine în toate vacantele mele, o aveam ca pe o ancora cu mine cu tot cu învățăturile ei. Încă aplic programul ei, inca ma gandesc la ea și pun în practica ceea ce m a învățat. Te iubesc om minunat 😍

"Andreea a fost cu mine în toate vacantele mele, o aveam ca pe o ancora cu mine cu tot cu învataturile ei. 

Petruta

si-a îmbrățișat fricile, cu curaj

Gata sa stam de vorba?

programeaza un call acum

haide sa vedem daca si cum te pot ajuta si pe tine

Let's go!