Creste-ti Încrederea în Tine,
Scapa de Anxietate si Gestioneaza Criticul Interior

Te ajut sa-ti redescoperi curajul si sa scoti la iveala femeia din tine cea increzatoare si sigura pe ea, pe care stiu ca o cunosti in sufletul tau, ascunsa sub straturile de indoieli si temeri constante.

confidence mastery coaching program

Nu este lucru care sa te traga mai mult înapoi în viata, decât propria ta îndoiala în tine. Sunt sigura ca ti-ai dat si tu seama ca oricât de competenta ai fi, daca nu te simti sigura pe tine, e degeaba.

toate astea se pot rezolva mai simplu si mai repede decât crezi

real talk:

Confidence Mastery e pentru Tine daca

Anxietatea poate scădea cu pana la 50% din intensitate, pe termen lung

esti anxioasa

Poti învăta să fii încrezătoare și dacă nu îti vine natural

Nu ai incredere in tine

Transformi dialogul interior critic într-unul sustinător și constructiv

te critici mereu

Am suferit de anxietate aproape toata viata

Nu îti vorbesc din cărti ci din experientă personală și profesională. Absolut fiecare tehnică, instrument si proces pe care le folosesc în lucrul împreună le-am testat prima oară pe mine și m-am convins că sunt eficiente și că aduc rezultate, după care le-am introdus în lucrul cu clientele mele. 

Până acum au avut ocazia să le testeze zeci de persoane și sa le observe eficienta.

stiu pe pielea mea ce inseamna

Îti las mai jos câteva testimoniale, care vorbesc de la sine!

Lucrez in arta si imi iubesc meseria. Nu e, de fapt, meserie, ci pasiune. Dar in ultimii cativa ani, n-am simtit-o ca pe-o pasiune.

Andreea m-a ajutat sa-mi dau seama de ce: pentru ca am reusit sa-mi transform pasiunea intr-o povara. Am reusit s-o coplesesc cu tot felul de asteptari si s-o sugrum cu tot felul de anxietati in asemenea hal incat imi devenise aproape imposibil sa pornesc vreun proiect, d-apoi sa-l si termin.

Sedintele cu ea m-au ajutat nu numai sa-mi dau seama de aceasta situatie, ci s-o si opresc. Andreea se pricepe de minune la a gasi solutii practice care sunt usor de pus in practica si care dezamorseaza pas cu pas o astfel de situatie incalcita si de nesuportat. Am apreciat in special ca procesul s-a desfasurat rapid: nu a fost nevoie de ani de analiza si discutie ca sa ajungem la o solutie.

Andreea nu judeca si se concetreaza pe rezultate, deci mi-a dat metode pe care am putut sa le aplic imediat si la care pot reveni oricand problema da semne ca ar vrea sa reapara. Oricine poate declara ca ‘ar trebui sa nu te judeci pe tine insuti atat de aspru’, dar n-am gasit foarte multi oameni care chiar te pot ajuta sa te opresti. As recomanda-o, deci, pe Andreea oricui se simte impotmolit in tipare care-i fac rau.

Este extrem de iscusita cand vine vorba de a taia o poteca printr-un desis pe care-l considerai de netrecut si de a te ajuta sa ajungi la lumina.

"As recomanda-o pe Andreea oricui se simte impotmolit in tipare care-i fac rau."

Ilinca

si-a depasit anxietatea si auto-critica

Cu ajutorul Andreei mi-am clarificat că blocajele mele din zona de bussines și comunicare sunt doar reflexii ale aspectelor personale nerezolvate. Am învătat să-mi ofer eu mie ceea ce-mi lipsea pe plan emoțional (timp, iubire și aprecieri) pentru a avea mai multă încredere în mine, să-mi clarific intențiile înainte de a mă atașa de un obiectiv și să-mi recunosc și folosesc valorile interne atunci când am de luat decizii grele.

În urma colaborării cu Andreea, mi s-au deschis mai multe portite pentru a continua acest drum de autocunoaștere și cultivare a pasiunilor și încrederii de sine: am început un proces de terapie în psihosomatică, un curs de storytelling, iar din această toamnă urmează să mă implic într-un proiect de educație nutrițională și stil de viață sănătos destinat liceenilor, în calitate de vorbitor și moderator, în cadrul evenimentelor ce vor avea loc în 15 licee din București. Îți mulțumesc pentru inspirație, Andreea!

"Am învatat sa-mi ofer eu mie ceea ce-mi lipsea pe plan emotional (timp, iubire si aprecieri)"

si-a redescoperit resursele

Alexandra

Rezultate în Confidence Mastery Coaching Program

Am început acest program împreună cu Andreea intr un moment când aveam mare nevoie de cineva care sa ma ajute și sa ma înțeleagă, sa lupt cu anxietatea si atacurile de panica.

Ea este omul care m a învățat cum sa lucrez , cum sa vorbesc și cum sa îmbrățișez fricile mele. Nu a fost ușor dar cu perseverență totul se poate. Si cel mai frumos lucru,  Andreea a fost cu mine în toate vacantele mele, o aveam ca pe o ancora cu mine cu tot cu învățăturile ei. Încă aplic programul ei, inca ma gandesc la ea și pun în practica ceea ce m a învățat. Te iubesc om minunat 😍

"Andreea a fost cu mine în toate vacantele mele, o aveam ca pe o ancora cu mine cu tot cu învataturile ei. 

Petruta

si-a îmbrățișat fricile, cu curaj

Andreea m-a sprijinit în calatoria mea spre claritate si succes, atât în viata personala cât si în cea profesionala. Recomand din suflet! ❤️

- Simina, medic

Structura programului de Coaching

2. pornim un proces transformational

Prin procesul de coaching transormational, cu instrumentele pe care ti le pun la dispozitie, vei putea sa-ti recladești încrederea în tine și să depășești îndoielile cronice, pentru totdeauna. Da, ai citit bine. Te vei vedea pe tine cu alti ochi și asta îti va aduce o schimbare permanentă, indiferen ce pui sau nu în aplicare din ce lucrăm.

3. Dezvoltăm o strategie pe termen lung

Îti ofer instrumente si tehnici eficiente, pe care le vom testa împreună, ca să știi sigur că functionează pentru TINE și pe care sa le poti pune în aplicare oricând ai nevoie, fără să mai ai nevoie de interventia nimănui.

Îti recapeti in felul acesta un sentiment profund de LIBERTATE și INDEPENDENTĂ, care va rămâne întotdeuna cu tine.

1. explorăm rădăcina problemei

Te ajut să-ti descoperi istoricul tau emotional si să capeti claritate în legătură cu motivatia ta interioară. Ajungând să îti observi modul de gândire și triggerele emotionale de care poate nici nu ești conștientă , îti va fi mult mai simplu să găsești solutii pentru a te simti mai încrezătoare pe termen lung.

ce presupune, concret?

  • 10 Sesiuni Unu la Unu

Ne vedem săptămânal în câte o sesiune de o oră, timp de zece săptămâni, astfel încât să vezi concret rezultate și să simti o diferenta notabilă. 


  • Suport de luni până vineri 

În tot acest interval sunt alături de tine permanent si îmi poti scrie sau trimite un mesaj vocal oricând si voi răspunde în câteva ore.


Vrei sa vezi daca ne-am potrivi sa lucram împreuna si daca te pot ajuta si pe tine?

programeaza un apel cu mine

“Am învatat sa accept frica si nu mai simt ca ma controleaza. Pot sa fac lucrul de care mi-e frica, desi mi-e frica. Diferenta fata de înainte este spectaculoasa si vad cum în viitor lucrurile se pot îmbunatati si mai mult!”

- maria, artist

Ameliorezi anxietatea si îngrijorarile cronice

Esti gata pentru o noua tu?

Gestionezi criticul interior si îndoiala

01

02

ce rezultate putem obtine împreună:

Capeti mai multa încredere in tine

03

Pornesti un proces transformational

04

Primesti o strategie pe termen lung

05

hai să vedem dacă te pot ajuta

programeaza aici →

Hai sa vedem daca si cum te pot ajuta sa capeti mai multa încredere în tine, să scapi de stările de panică și să depășești anxietatea.

Programeaza un call

Convinsă că e ce-ți dorești?